Om mig

Hej! Vad kul att du hittade hit till mig där det finns allt från spännande resor till tips hur du fotograferar bättre. En salig blandning för den som söker inspiration och lite humor i sin vardag.

Mitt namn är Amanda Örnebring och jag är 22 år gammal. Jag är uppväxt i södra Sverige, men jag har bott på några något mer exotiska ställen såsom Santa Barbara, USA och Bellinzona, Schweiz.
Jag är en tjej som länge haft svårt att bestämma mig för vad jag vill göra i livet, men jag har på sistone listat ut en del. Sedan hösten 2019 studerar jag Digital Design på distans då det länge varit en passion. Jag har också fotograferat i princip mer än halva mitt liv, och det är fortfarande något jag brinner för.
Jag bor bor med min pojkvän som är fotbollsspelare, vilket gör det svårt att veta exakt hur framtiden ser ut. Senast åkte vi som sagt till Bellinzona, Schweiz och bodde där ett tag. Men det tycker jag bara är spännande. Jag älskar att se nya ställen och få uppleva nya kulturer.

Det var lite om mig – återigen vad roligt att du hittade hit. Det hade varit kul om jag hade fått lära känna dig också, så var inte rädd för att höra av dig. Det är något jag verkligen uppskattar. Let’s be friends!

Ha en underbar dag!